2a Etapa del Monestir de Sant Pere de Rodes a Figueres

A les 7 del matí sortim d’un dels monuments més bonics de Catalunya: Sant Pere de Rodes en direcció a Figueres. El trajecte ens duu cap a Peralada, Vilabertran i Figueres.

Arribada a Peralada i lectura de l’escrit al llibre d’honor de l’Ajuntament
Final d’etapa arribada a Figueres i rebuda per l’Alcaldessa Agnès Lladó

One thought on “2a Etapa del Monestir de Sant Pere de Rodes a Figueres

 • juliol 14, 2021 at 08:13
  Permalink

  SI JORDI TURULL: ETS EL MEU AMIC I HO ETS AMB MOLT D’ ORGULL
  Han passat tres anys i mig des de que tu em vas contestar una carta donant-me ànims, tu em vares dir que em tenia que animar la primera carta i les següents que t’ escriuria Jordi serien sempre començant soc la Marina Ramió l’ amiga del Josep Rull, tres anys i mig després els dos ens hem mirat a la cara i ens hem reconegut com amics, tres anys i mig després t’ he pogut abraçar.
  Han estat tres anys i mig que el nostre mitjà de contacte han estat les cartes, no ens coneixíem en persona, em coneixies a través del Josep Rull i a través de les cartes el Josep també em parlava de tu en alguna carta, em deia que era la persona que més cartes us escrivia, i que això us ajudava a sortir dels murs de la presó, recordo que us explicava la meva vida rutinària els meus problemes.
  El 2019 com em va indignar el pacte de Figueres et vaig explicar Jordi, un altre amic meu perdia l’ alcaldia tot i haver guanyat les eleccions, tu també estaves indignat i així m’ ho vas fer saber per carta, recordo que el 2019 les tertúlies de ràdio Vilafant em demanava un tertulià molt bon amic meu però pro-constitucionalista, oye Marina cúal es tu amigo Rull o Turull es que siempre me confundo i jo d’ inici li deia el Josep Rull, el final ja li contestava oye Jose Luis antes del 1-O solo era Josep Rull después tambien lo es Jordi Turull por lo tanto los dos.
  Però amb tu Jordi ens faltava una cosa i la vam fer ahir a Llançà durant la travessa, ens vam abraçar tu em vas ficar cara , ja no soc la Marina Ramió la noia de les cartes l’ amiga del Josep Rull ara ja sóc la Marina Ramió amb cara i ara ja no sóc l’ amiga del Josep Rull, ara ja fa temps que sóc també la teva amiga i ho sóc amb molt d’ orgull, gràcies a la teva iniciativa de la travessa ens hem pogut conèixer i ens hem pogut posar cara i això ens ha fet créixer la nostra amistat.
  Si ets el meu amic Jordi Turull i ho ets amb molt orgull, en cap moment has renunciat als teus ideals en cap moment t’ ha tremolat el pols, creure amb uns ideals et va portar a la presó, i jo d’ aquesta repressió tant forta en vaig treure un nou amic.
  Un amic que aquesta repressió ha fet que haguí tardat més de tres anys a abraçar-lo però si Jordi Turull ets el meu amic i ho ets amb molt d’ orgull, si ara el Josep Rull haurà de compartir amistat, però estic segura que ho farà amb molt orgull.
  Ser que aquest cap de setmana durant la travessa han sigut els primers moments presencials d’ una amistat que ha nascut en moments difícils, també ser que amb tu i el Josep Rull em queden moltíssims moments per viure i que els viurem els tres junts en algun moment, un orgull poder dir que en Jordi Turull es el meu amic, i es que Jordi ets gran molt i molt gran.
  Si Jordi Turull ets el meu amic i ho ets amb molt d’ orgull.

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *