Signatura llibre honor a l’Ajuntament i acte a Port de la Selva

A la tarda després del primer dia de #LaTravessa vaig poder signar el llibre d’honor de l’Ajuntament de Port de la Selva:

“Tot el meu agraiment i reconeixement a l’amic i alcalde Josep M Cervera, i als veins i veines del Port de la Selva per tot l’escalf i suport durant tot el temps de presó, i sobretot pel vostre compromís actiu i insubornable a favor de la llibertat, la democràcia i Catalunya!.

Un goig i un honor que aquesta Travessa per la Llibertat hagi tingut una acollida tant emotiva aquí. Gràcies per tot, per tant des de fa tant. Si persitim i persitim ens en sortirem”

Després al vespre vaig poder participar de l’acte al Passeig de Mar de Port de la Selva: ” I això és el que té aquesta Travessa per la Llibertat que hem de persistir. Estic segur que si no ens en vàrem sortir a la primera serà a la segona. Ara hem de lluitar per aconseguir-ho a la segona. S’hi ha de tornar a ser, i jo, hi vull tornar a ser”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *