3a etapa de Bàscara a Girona

Sortim de Bàscara acompanyats pel seu Alcalde i també per l’Alcalde de Vilademuls. Preparats per anar cap a Girona. Molt bon ambient de bon matí i moltes ganes!. La pancarta a l’Ajuntament de Bàscara ho diu tot: “Aquesta bandera oneja per imperatiu legal, la respectem, per no és la nostra”.

Al final de la tercera etapa arribats ja a Girona hem passat per la Delegació de la Generalitat on ens ha rebut la delegada del Govern a les comarques gironines, Laia Cañigueral, així com els directors i directores dels serveis territorials i els treballadors i treballadores de la Delegació que havíen estat convocats per l’ADIC de Girona. Mil gràcies per la rebuda!

L’etapa ha acabat davant l’Ajuntament de Girona, on hem estat rebuts per la seva Alcaldessa Marta Madrenas i molts gironins i gironines. Moltes gràcies per la rebuda. Seguim!

A la tarda vam participar de l’acte a la Plaça del Vi.

“Feia molt temps que somiava de venir a Girona a la Plaça del Vi i agrair-vos el vostre compromís amb la llibertat i amb la independència de Catalunya!. 196 dilluns i molt més!. Sou admirables! #AmnistiaAra #IndependenciaésLlibertat #Seguim”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *