13a etapa d’Albarca a Escaladei

Sortim d’Albarca cap a Escaladei. 100% #Priorat!!  Un goig que m’hi acompanyin el conseller Josep Rull,  la periodista Rita Marzoa, el meu advocat Jordi Pina, la Meritxell Borràs i en Quim Jubert. I sobretot la meva dona Blanca Bragulat en el dia de l’ aniversari del nostre casament! ❤️ #LaTravessa

Sortida d’Albarca

Cap a les 13 hores hem arribat a Escaladei on amb en Josep Rull hem adreçat unes paraules d’agraïment per tant suport i determinació.

2 thoughts on “13a etapa d’Albarca a Escaladei

 • juliol 22, 2021 at 18:17
  Permalink

  tot el meu suport. SALUD I INDEPENDENCIA

  Reply
 • juliol 23, 2021 at 08:37
  Permalink

  Vull rebre l’arribada de la Marxa a Arnes. Penso sortir d’Arnes caminant fins a Horta, per trobar-me amb la Marxa, i tornar amb ells. Però no sé quina ruta fan,quin camí segueixen, i hora aproximada que calculen en ser a Horta. M’ho podeu aclarir. Gràcies. Salut i República

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *